Ad Code

İNSTAWEB V7.1 TÜM ÖZELİKLER SORUNSUZ

Merhaba arkadaşlar İNSTAWEB V7.1 scripti bir çok sitede ve forumlarda instaweb farklı sürümleri paylaşılmakta bu paylaşımlar ve sürüm sayıları gerçeği yansıtmamaktadır en güncel ve tüm özelikleri aktif yazılımı sizler için bulup paylaşmaya özen gösteriyoruz en son güncellemelerden sonra son sürüm olarak çıkan instaweb 7 ile birlikte hikaye izlenme ve canlı yayın araçları, Resim Kaydetme,Yorum Beğendirme, Video İzlenme, Smmlere Api Sağlama özeliği ile beraberinde geliyor.
Mevcut Sistem Sürümü : V7.1

Kullanıcı Tarafı İçin Genel Standart Özellikleri
* Siteye giren kullanıcılar kendi instagram anasayfalarını görmektedir. Bu gönderileri inceleyebilmekte ve yorum yada beğeni gönderebilmektedir.
* Kullanıcı tarafında aynı zamanda Direct Mesaj gönderme ve Resim yükleme modülleri de mevcuttur.
* Kullanıcılar sitem üzerinden instagramın mobil uygulamasında yer alan tüm özellikleri de yapabilmekteler.
* Siteye giren kullanıcılar sizin belirlediğiniz ve her gün yenilenen miktarda takipçi kredisi, beğeni kredisi ve yorum kredisi kazanmaktadır ve bunları yine kullanıcı panelleri üzerinden kullanabilmektedir. Kullanıcıların kazandığı kredileri yönetim panelinden siz ayarlayabilmektesiniz. Her gün yenilenen krediye ek olarak ilk girişte farklı bir kredi de tanımlayabilmektesiniz. Örneğin: İlk kayıt sırasında 200 takipçi kredisi, her gün yenilenen 50 takipçi kredisi gibi. Yine sistem üzerinden bu kredilerin ne kadar sürede bir yenileneceğini de siz belirlemektesiniz. İsten günde 1 kere yenilersiniz, isterseniz de 2 saat de 1.
* Kullanıcılar sisteme girdiklerinde takipçi, beğeni ve yorum havuzuna dahil olmaktalar. Dilerseniz bu havuzdan çıkartarak kullanıcıları premium üye olarak da tanımlayabilirsiniz.
* Sistem üzerinde kullanıcılar kendilerinin takip edip, onları takip etmeyenleri takipten çıkartma yada takip etmediklerini takip edebilme sistemlerine de sahip olmaktadırlar.
Story izlenme (hikaye izleneme) hilesi eklenmiştir.
Canlı yayın araçları (canlı yayın izlenme) eklenmiştir.
Resim Kayıt Etme (Keşifede Çıkarma) eklenmiştir.
Video İzleneme Gönderme eklenmiştir.
Yönetim Tarafı Özellikleri
* Sistem yöneticisi ayarlar bölümünden sitenin tüm özelliklerine kontrol edebilmektedir. Ayarlar bölümünden iletişim için kullanılacak whatsapp ve skype bilgileri ile sistemsel tüm değişiklikleri bu bölümden sağlayabilmektesiniz. Ayrıca yine ayarlar bölümünden sisteme her giren kullanıcının oto takip edeceği kullanıcıları ve sisteme girmesini istemediğiniz kullanıcıların engelleneceği bölüme de ayarlayabilmektesiniz.
* Cpanelden ekleyeceğiniz tek cron ile tüm cronların yönetimini admin panelinden yapabilme kabiliyetine erişebilmektesiniz.
* Yönetim kısmının işlemler bölümünde pasife düşen kullanıcıları tek buton ile temizleyebilirsiniz.
* Yine bu işlem bölümünde kullanıcı aktarma paneli sayesinde kullanıcı adı şifre ile yada cookies ile kullanıcı yükleyebilmektesiniz. Burada eklenen kullanıcılar sistem tarafından tek tek kontrol edilerek eğer çalışıyorlarsa sisteme dahil edilmektedirler.
* Yönetim kısmının üyeler bölümünde tüm üyeleri, kullanıcı adı, nick , aktif, pasif, şifre veya cookies şeklinde filtreleyebilmektesiniz. Üyelerin detay bölümünde de mevcut kredilerini görebilir, beğeni,takipçi yada yorum havuzunda kullanımını kapatabilir yada admin olacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Yine bu detay kısmından kullanıcıya oto beğeni paketi tanımlayabilirsiniz.
* Yönetim panelindeki sayfa bölümünden sitede yer alan içerikleri ckeditor yardımı ile kodlara bulaşmadan düzenleyebilirsiniz.
* Sistem içerisinde 1 adet de blog yönetim sistemi bulunmaktadır. Bu blog yönetim sistemi sayesinde seo için gerekli olan makalelerinizi ekleyebilir dilediğiniz title ve seo urlyi bu kısımdan tanımlayabilirsiniz.
* Yönetim paneli üzerinden bayi sistemini de satın aldıysanız eğer bayiler tanımlayarak bu bayilerinde sizin sisteminiz üzerinden satış yapmasını sağlayabilirsiniz.
* Sistem üzerinde multi blok sistemi mevcuttur. Örneğin bir kullanıcının takip edebilmesi, beğeni gönderebilmesi ve yorum yapabilmesi ayrı ayrı ele alınmıştır. Yani bir kullanıcı eğer instagram tarafından takip edilmesi bloklandıysa, sadece takip havuzundan çıkarılır fakat beğeni yada yorum gönderilmeye devam eder. 3 saat sonunda tekrar kontrol edilir. Eğer takip işlemi yapabiliyorsa bu sefer takip havuzuna geri aktarılır.

LOGİN SORUNU ÇÖZÜMÜ

Login yapmayan ve adminden kullanıcı aramada id bulunmadı hatası alan kişiler user ekleme kısımından 1 adet iwp user import (eklediği) etiği taktirde sorun çözülecektir ve login girişi aktif olacaktır id bulunmadı hatası kalkacaktır. Unutmayınız bu işlemeleri yapmadan önce cronlarınızın hepsini aktif ediniz cronlar çalışmıyor ise bu işlemleri yapsanız da sorun düzelmez.


Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu