Ad Code

Blogger Sitemize Sağ Tık Nasıl Eklenir Detaylı Anlatım? 2019

Blogger Sitemize Sağ Tık Nasıl Eklenir Detaylı Anlatım?
Bir önceki yazımız olan “Blogger Yazı Kopyalama Engeli Nasıl Koyulur ?” adlı yazımızın devamı niteli olan bu yazımızda ise her hangi bir içeriğimize yazı kopyalama engeli koyduğumuzda sağ tık yaparak sayfanın kaynağını inceleyip, sayfanın kaynağından o içeriğimizi çalıyorlardı.

Pek bu yöntemi bilmeyenler içinde olsa o kadar vakit harcayarak girmiş olduğumuz içeriklerin çalınmasını istemiyor isek yapmamız gereken işlem aslında blogger sağ tık engelleme işlemi olacaktır. Blogger sağ tık engelli koyma işlemi için ise yapmamız gereken işlemler aslında bir kaç tık ile ibarettir.

Blogger Sitemize Sağ Tık Nasıl Eklenir ?

Blogger değer vererek oluşturduğumuz blogumuza ait içeriklerinin kopyalanmasının önüne geçebilmek istiyor isek blogger sağ tık engeli koyarak bir nebze önüne geçebiliriz. Bu işlemi yapabilmek için ise biraz kod bir kaç parçada mouse tıklaması ile halledeceğiz.

Hangi blogunuza sağ tık engeli koymak istiyor iseniz o blogun yönetim paneline girin.
Sol tarafta yer alan “Yerleşim” butonuna tıklayın.
Daha sonrasında ekranda çıkan “Gadget Ekle” butonuna tıklayınız.
Açılan pencereden “HTML/JavaScript” seçeneğini seçip sizlere aşağıda vermiş olduğum kodu içine ekleyin.


Bundan sonrasında ise kendi blogunuza girdiğinizde ve sağ tuş ile bir yere tıklamaya çalıştığınızda başarı ile artık blogger sağ tık engelleme işlemini yaptığınızı göreceksiniz. Kendinize ait blogunuzda yapmış olduğunuz bu işlem bir nebzede olsa içeriklerinizin çalınmasını önleyebileceği gibi bir nebzede olsa bazı okuyucuları rahatsız edeceği aşikardır.

Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu