Ad Code

BoomBox Son Sürüm Türkçe Dil Dosyası Full 2019

BoomBox Son Sürüm Türkçe Dil Dosyası Full 
BoomBox Son Sürüm Türkçe Dil Dosyası Full
BoomBox Türkçe Dil Dosyası arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere BoomBox Viral WordPress temanın Türkçeye çevrilmiş dil dosyasını vereceğim. Biliyorsunuz ki tema Onedio tarzında ve Onedio tarzı siteler kurmak için oldukça uygun. Tema görünümü ve Onedio tarzında olduğundan gündemde ve çok tercih edilen bir tema. Fakat dezavantajı İngilizce olması ve çevirisinin biraz zor olması. Bu yüzden sizlere bugün BoomBox Temasının Çeviri dosyasını, yani BoomBox temasının Türkçe halini vereceğiz. Temanın Türkçe halini verip öyle bırakmayacağız. Baştan sona Türkçe halini vereceğiz, yani eklentilerin bile Türkçe halini.

Biliyorsunuz ki Temada Zombify diye bir bölüm var, çok işlevsel ve hoş bir bölüm, sizin sitenizi farklı kılacak bir bölüm, fakat Türkçe değil! Hiç sorun değil doğru yerdesiniz. Bugün Zombifyeklentisinin de Türkçe halini sizinle paylaşacağız. Sizler de bundan istifade etmiş olacaksınız. İşte BoomBox Türkçe, İşte Zombify Türkçe!

BoomBox Türkçe Dil Dosyası( BoomBox Türkçe po ve mo Dosyası)
BoomBox Temasının Türkçe Dosyasını buradan indiriniz. BoomBox Türkçe Dilini indirdikten sonra, FTP veya Dosya Yöneticinize Hosting panelinize girin. Tema dosyanızın language bölümünü bulun, bulamazsanız şu yolu takip edin; wp-content/ themes/ boombox/ languages/ indirdiğiniz BoomBox Türkçe dosyasını Languages klasörünün içine atınız. Yani Languages klasörünün içinde BoomBox tr_TR.po ve tr_TR.mo dosyaları bulunacak. İşlem tamamdır, artık BoomBox Temanız Türkçedir.

BoomBox Zombify Türkçe Dil Paketi(Zombify Türkçe po ve mo Dosyası)

BoomBox Zombify Türkçe Çeviri Dosyasını buradan indirin. Dil dosyalarını indirdikten sonra rar’dan çıkarın. FTP veya Dosya Yöneticinize Hosting panelinize diğer bir ifadeyle Cpanele girin. Daha sonra dosya yöneticinizin wp-content / plugins / zombify / languages konumuna rar dan çıkarttıktan sonra indirdiğiniz tr_TR.po ve tr_TR.mo dosyalarını yükleyin. Zombifyeklentiniz artık Türçe, Zombify Türkçeleştirme işleminizin bitmiştir.
Reactions

Yorum Gönder

2 Yorumlar

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)

Close Menu