Ad Code

Sahifa 5.6.9 - Duyarlı Haber ve Dergi WordPress Blog Teması

Sahifa 5.6.9 - Duyarlı Haber ve Dergi WordPress Blog Teması


Sahifa v5.6.9, dünyadaki en çok yönlü web sitesi temalarından biridir. Bu şaşırtıcı ürün, web sayfanızı geliştirmek için her biri eklenen birçok inanılmaz özellik sunar. Gücü ve güzelliği dengelemeyi başarır ve tüm kullanıcılar için yüksek kaliteli bir tarama deneyimi sunar. Birçok site, düzeninin elde tutulan cihazların küçültücü ekranlarına uyum sağlayamaması nedeniyle karmaşıklık ve erişilebilirlik arasında seçim yapmak zorundadır. Teşekkürler, bu tema tüm uyumluluk ve yeniden boyutlandırma sorunlarını çözmüştür.

Akıllı telefonları veya tabletleri tercih eden müşteriler artık yayınlarınıza kolayca erişebiliyor. Ayrıca, Sahifa herhangi bir işletim sistemi veya tarayıcı ile çalışabilir. Müşterilere tam bir özgürlük verilir ve sayfalarının duyarlı öğelerini bile kapatabilirler.

Not: Tüm içeriği yalnızca ticari kullanım amaçlı değil test amacıyla yayınlıyoruz; bu nedenle, öğe gereksinimlerinizi yerine getiriyorsa ve memnun kalırsanız, ticari kullanım için geliştiriciden satın alın. Kendi sorumluluğunuzda olan herhangi bir temayı veya eklentiyi kullanın!

Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu