Ad Code

Askıya Alınan Twitter Hesabı Nasıl Geri Açılır ?




Askıya Alınan Twitter Hesabı Nasıl Geri Açılır ?


Twitter Hesabının Askıya Alınma Sebepleri;

Mevcut twitter hesabının askıya alınmasının birden çok nedeni olabilir. Twitter’da sahte takip ve paylaşım programları kullanmanız, uygunsuz içerik paylaşmanız, bir anda çok fazla kişiyi takip edip bir anda çok fazla beğeni, retweet yapmanız veya şahsa hakaret olarak sayılabilir.

Bu yazdıklarımız sizde bir fikir ayrılığı oluşturmuş olabilir. Takipçi siteleri, hesabın kapanma riski olmadan takipçi kazanmayı vadediyor. Bu takipçi sitelerinin suçu değil ancak sizi bilgilendirmemeleri yanlış ve sizinde bu tarz hilelere başvurmanız kesinlikle etik değil.

Bu takipçi siteleri, başkalarının sizi takip etmesini sağlıyor. Sizi takip edenler kim ? Onlar da sizin gibi bu sistemden takipçi kazananlar. Sistem herkesin butona tıkladığında açık olanların o kişiyi takip etmesini sağlarken başkasını takip etmeden takipçi kazanmak için de Ücretli VIP üyelik sistemleri oluşturuyorlar.

Arz talep meselesi aslında takipçi kasma sitelerinin tek gelirleri bunlar olduğu için bir şey diyemeyiz ama şimdi asıl konumuza gelecek olursak, bunun askıya alınma ile ne alakası var ?

Yukarıdaki listeye çok fazla kişiyi takip etmeniz de yazmıştım. Bu sistem sizin çok fazla kişiyi hızlı hızlı takip etmenize sebep olabilir. Bu yüzden Twitter, hesabınızı askıya alıyor.

Aynı şekilde “retweet yaptırma” uygulamaları da hesabınıza zarar veriyor.
Askıya Alınmış Twitter Hesabını Geri Açma

Eğer yukarıdaki sebeplerden bir tanesi dahi sizin hesabınız üzerinde gerçekleşmişse hesabınız askıya alınabilir. Ancak birden fazla askıya alınma yaşadıysanız o zaman hesabın geri alınması mümkün olmayabilir.
Hesabınıza giriş yaptığınızda eğer karşınıza bir güvenlik kodu girme ekranı çıkıyorsa hemen o kodu girerek hesabınızı geri alabilirsiniz.

Ancak güvenlik kodu girme ekranı gelmiyorsa ve sadece hesabınızın askıya alındığı yazıyorsa durum gerçekten de kötü ama yineden umudu kaybetmemekte fayda var. Twitter’a bu linkten mesaj atacaksınız.

Bunu çözmek için İngilizce’yi çok iyi bilmenize gerek yok. Hiç bilmiyorsanız üzülmeyin, aşağıda hazır metin mevcut.Aşağıdaki yardım mesajını aynen gönderirseniz de hesabınızı açılma ihtimali oldukça yüksek.

Hi, you suspend my account: . I am sorry for breaking rules. I accept my mistake. I won’t break rules anymore. I will be very happy if you give me permission to login my account.

Bu mesajı attıktan sonra twitter ekibinin mesaja karşılık hesabınızı geri açma süresi değişkenlik göstermekte bazen bir hafta sonra hesab geri açılıyorken bazende bir gün sonra açıldığı oluyor.

Unutmayın eğer müstehcen içerik veya şahsa hakarette bulunduysanız hesabınızın hiç bir şekilde geri açılmama ihtimali de var.Bu konuda anlattıklarımızı denediyseniz ve cevap alamadıysanız artık o twitter hesabınızdan umudu kesmenizi ve farklı hesaplarla twitter dünyasında twitlemeye devam etmenizi öneriyoruz.
Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu