Ad Code

Bedava Ücretsiz Backlink Sağlayan Kaliteli Siteler 2021

Bedava Ücretsiz Backlink Sağlayan Kaliteli Siteler 2021
Bedava Ücretsiz Backlink Sağlayan Kaliteli Siteler 2021

Backlink almanın site değerini ve site güven puanını arttırdığı bir gerçektir. Alınan backlinkler sayesinde web siteleri arama motorları tarafından çok daha sık ziyaret edilir. Backlink almadan önce web site içeriğinin hedef anahtar kelimelere uygun bir şekilde özgünleştirilmiş ve etkili bir makale ile düzenlenmesi alınan backlinklerden çok daha fazla faydalanmayı sağlar. Backlinkler pagerank'i yükselten en etkili araçtır.
quup.com

%100 yerli bir sosyal ağ olan quup.com bedava backlink veren siteler arasında öne çıkıyor. İçeriği oldukça zengin olup bazı içerikler editörler ve quupBot tarafından hazırlanarak gerçek zamanlı sunuluyor. 2018 yılında kaliteli ve kalıcı backlink alınabilecek bir site olup siteye girerek kayıt olmak yeterlidir.
peplr.com

Yerli bir platform olan peplr.com, bir nevi Türk usulü Twitter olarak görülüyor. Makro bir blog sitesi olarak çalışma mantığı ve stili ile tıpkı Twitter'a benziyor. Kullanıcı dostu bir panele sahip olup sponsor linkler, sponsor üyeler ve hashtaglerde çıkan sponsor bağlantılar olarak oldukça zengin. Bedava backlink ekleme için popüler bir site.
foodspotting.com

Ücretsiz site tanıtımı ve yine ücretsiz backlink ekleme yapılabilen bir sitedir. Siteye giriş yapıldıktan sonra “sign in” butonuna tıklanmakta, açılan sayfada "join" butonuna tıklanarak istenen bilgiler doldurulmaktadır. Onay maili geldikten sonra hesap aktive edilir ve profil kutucuğundaki "setting" ve ardından web site kutusuna kişi web sitesinin adını yazarak bedava backlink elde eder.
flipboard.com

Facebook, Instagram ve Twitter gibi sosyal ağlara bağlanan bir site olarak tüm haberleri ve dünyanın dört bir yanından hikâyeleri okuyacağınız bir sitedir. Sosyal medya etkileşiminin seo performansını ne kadar önemli derecede etkilediği bir gerçektir. Bedava backlink veren bir site olarak web sitenizi en çok ziyaretçi alan siteler arasına katabilirsiniz. Seo anlamında sitenize kayda değer bir katma değer sağlayan bir site olarak tavsiye edilmektedir.
del.icio.us

Sosyal imleme siteleri içerisinde kaliteli bir platform olarak dikkat çekmektedir. Arama motorları sosyal imleme kaynağı olarak del.icio.us u çok seviyor. Üye olduktan sonra profilinize web sitenizi eklemeniz yeterli. Sonrasında dilediğiniz kadar paylaşımda bulunabilir, web sitenizin performansını arttırabilirsiniz. Ücretsiz ve kalıcı backlink almak için önerilen bir sitedir. Backlink veren sitenin ve backlink alınan sayfaların aktif olması önemlidir. Aksi takdirde bir işe yaramayacaktır. del.icio.us bu bakımdan backlink alınabilecek kaliteli bir site olarak dikkat çekiyor.
storify.com

En iyi seo siteleri arasında yer alan storify.com en kaliteli backlink siteleri arasında yer alır. Backlink olmadan seo yapmanın oldukça zor olduğu günümüzde web siteleri için seo, ziyaretçi sayısını arttırma bakımından çok önemlidir. Storify.com ile video, fotoğraf, yazı ve ses dosyalarını Facebook, Twitter mesajlarını tek başlıkla bir araya getirebilir, Google dan herhangi bir içeriği kendi hikayenizde kullanabilirsiniz. Storify.com a üye olup bir kullanıcı hesabı oluşturun ve bedava kaliteli backlink sahibi olun.
visual.ly

En iyi görselleştirilmiş bilgi kaynak sitesi olarak bilinen visual.ly, kaliteli ve bedava backlink alma için başvuracağınız bir adrestir. Profil backlink oluşturabileceğiniz site yüksek DA ve PA değerine sahip bir adres olarak dikkat çekiyor. Ücretsiz backlink almak ve backlink ağı yaratmak için visual.ly sitesine önce üye olmak sonra profil oluşturmak gerekiyor. Profil oluşturduktan sonra web sitenizi profilinize ekleyin ve bedava backlik sahibi olun.
soundcloud.com

Video ve ses paylaşım sitesi olan soundcloud.com, oluşturduğunuz video ve ses kayıt dosyaları ile bedava backlink alabileceğiniz bir adrestir. Üye olup profil oluşturduğunuzda da bedava backlink sahibi olabilir, popüler bir ses ve video paylaşım sitesi olan soundcloud.com ile web sitenizi arama motorlarında en çok ziyaretçi alan siteler arasına yükseltebilirsiniz.
giphy.com

Kaliteli bir backlink, doğal ve özgün bir içerikle dönüş yapan sitedir. Sosyal medya alt yapısı ve kaliteli içerikleri ile giphy.com dünyanın en iyi ve en büyük gif paylaşım sitesi olarak biliniyor. Profil backlink almak için mükemmel bir adres olan siteye üye olmak ve sonrasında profil ayarlarında web sitenizi eklemek bedava backlink almanız için yeterli.
about.me

Bedava backlink almak için birçok yöntem bulunuyor. Müşteri yorumları, forumlar, rakiplerden backlink almak, internet günlükleri, misafir yazarlık, sosyal backlinler bunlardan bazılarıdır. Daha fazla ziyaretçi almak için tek bir bağlantı ile web sitenizin kim olduğunu anlatacağınız about.me bedava backlink veren sitelerden biridir. Web sitesine girin, kayıt olun, hakkınızda bölümünü doldurun ve site adresinizi ekleyin.

Backlink Nasıl Alınır?


Son zamanlarda gelen soruların başında backlink nasıl alınır sorusu ile çok karşılaşmaya başladık. Tabi ki öyle backlink al demekle alınmıyor. Biz kısaca size mantığını anlatalım. A ve B siteleri olsun. A sitesi sizin olsun B sitesi de backlink alacağımız site olsun. B sitesinde herkese açık şekilde A sitesinin linki paylaşıldığında ve tıklanabilir olduğunda bu backlink sayılmaktadır. Yani sizin sitenize gelen geri bağlantı noktası oluşturdunuz demektir.

Backlink Programı


Bir diğer soru ise otomatik backlink oluşturan sorgu sitelerinin fayda sağlayıp sağlamadığıdır. Biz kesinlikle bu tarz otomatik backlink siteleri tavsiye etmemekteyiz. Ayrıca hatırladığımız kadarı ile Senuke gibi otomatik backlink programı sitenize bir anda birçok yapay bağlantı kazandırdığı için kısa zamanda sitenize olumsuz etki edecektir.

Olumsuz etkiden kastımız ise Google backlink analizi yaparken yapat veya abartılı backlink çalışmaları tespit ettiğinde genellikle Manuel Spam veya başka bir ceza yaptırımı uygulamaktadır. Bir sabah kalktığınızda sitenizin tamamen sıralamadan kaybolduğunu görebilirsiniz.



Bonus: Bedava backlink konusunda madem çığır açtık. Değerli ve kaliteli bir siteden yani r10 backlink almayı da unutmayınız. İster profil backlink isterseniz de blog backlink alabilirsiniz. Yeter ki ücretsiz backlink programı gibi serüvenlere girişmeyiniz.

Bir bonus fikir daha verelim. Zor bir tür olmasına rağmen edu backlink eğer ki doğal yollar üzerinden alındı ise (hacklink kullanılmadan) arama motorları gözünde çok değerli bir bağlantı sayılmaktadır. Herkesin düştüğü bir hata var seo backlink değildir. Seo sadece backlinkten ibaret bir çalışma değildir. Optimizasyon anlamı taşıyan bu kelime sitenin tüm iç ve dış eylem, yapı ve çalışma prensiplerinin optimize edilmesine verilen genel isimdir. Ücretsiz backlink almanız her zaman doğal bir görünüm kazandıracaktır. Tabi ücretsiz alıyorum diye abartmanız, eski yöntemleri uygulamanız gerekmiyor. Onlarca ziyaretçi defteri backlink basmanın da bir anlamı yok değil mi?

Sizlere ücretsiz backlink siteleri hazırlarken onlarca farklı siteyi daha önceden yaptığımız seo çalışmaları için hazırladığımız siteler arasından en etkili olanları sunduk. Hala bu içeriğin ardından en iyi backlink programı diye arama niyetine giriyorsanız zaten kaybetmeniz çok yakındır!

Aldığınız backlink kontrol etmek istediğiniz taktirde backlink öğrenme için Search Console bölümüne girmeniz gerekmektedir. Eğer Search Console erişiminiz yok ise mutlaka bunu halletmeniz gerekmektedir. Çünkü bu araç backlink sorgu işlemi için değil, arama motoru ile aranızda gerçekleşen tüm süreci daha sağlıklı yönetmenizi sağlıyor. Sitenizde yer alan eksiklikler, yapmanız gerekenler hakkında size bilgiler veriyor.

Search Console üzerinden backlink sorgulama için sol menüde yer alan Bağlantılar bölümünü tıklayabilirsiniz. Karşınıza çıkan sayfada en çok backlink veren siteler alan adları ile birlikte gözükecektir. Ayrıca bunların yanında en çok bağlantı verilen sayfalarınız iç ve dış bağlantı şeklinde rapor olarak sunulmaktadır. Aralarından en iyi backlink siteleri analiz etmek içinde aldığınız sitenin DA PA değerlerini sorgulayarak kendiniz karar verebilirsiniz.

Backlink yapma ve bir network oluşturmak kolay değil, sabır ister. Fakat oluşturduğunuz network ne kadar güçlü olursa sitenin otoritesi de o kadar güçlü olur.
Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu