Ad Code

Blogger Sitenize Abonelik Nasıl Eklenir? Detaylı Anlatım 2019

Blogger Sitenize Abonelik Nasıl Eklenir? Detaylı Anlatım 2019
Yazılarımızı düzenli olarak ve gün gün artık Blogger ‘ımıza giriyoruzdur. Zamana oran ile ziyaretçi sayımızda ufak bir artış yaşanması muhtemeldir. Önemli olanda şudur ki bu ziyaretçileri elimizde tutabilmek. Kendi blogumuza sadık bir ziyaretçi kitlesi toplamak her zaman bizim yararımıza olacaktır.

Oluşturmaya başladığımız ziyaretçi kitlesi eğer her gün bir içerik girmiyor isek zaman ile Blog ‘umuza girmek istemez. Zaman ilerledikçe artık bizi başka bir sosyal mecralardan takip etmiyor ise oluşturduğumuz yazılardan bi haber olur duruma gelir artık ziyaretçi. Bu durumdan kurtulmak için ise yapacağımız işlemler çok basittir.

Blogger RSS ve Blogger Abonelik Eklemek sizlere bu konuda biçilmiş bir kaftan olacaktır. Ziyaretçilerinize yeni içerikler oluşturduğunuz zaman tekrar ve tekrar blogunuza çekebilecek, görüntülenme sayınızda kesinleşecek bir kitle meydana gelecektir. Önemli olan asıl husus ile ziyaretçilerinizi mail adresi ile abone olarak eklemektir.

Ne kadar kaliteli ve güzel içerikler yaratır iseniz o oranla mail ile Blogunuza abone olan sayısı artış’a uğrayacaktır. Daha sonrasında ise olumlu dönüşler olarak yorumlara hazır olun. Belki de her yazınızı severek okuyacak ve kendi düşüncelerini altına yorum olarak ekleyecek bir kitle elde edebileceksiniz. Her şey tamamen sizin elinizde.

Blogger’a Abonelik Nasıl Eklenir ?
Google’ın Blogger alt yapısını kullanarak oluşturmuş olduğumuz Blog’umuza sadık bir ziyaretçi kitlesi elde etmek için “Blogger Abonelik Nasıl Eklenir ?” konusu için biz blog yazarlarına Google temanız da ki alanlara bazı özel şeyler eklememize izin vermiştir. Bunlardan biride Rss ve Abonelik sistemi olmaktadır.

Rss ve Abonelik ekleyeceğiniz Blog’unuzu seçtikten sonrasında Blogger yönetim panelinin sol tarafında bulunan menülerden “Yerleşim” adlı butona tıklayınız.
Yerleşim bölümünde karşımıza blogunuza dair kullanmış olduğunuz temanın kendi alan ve sidebarlarına orantılı olarak alanlar çıkacaktır. Her hangi bir yere Rss ve Abonelik eklemek istiyor iseniz yapmamız gerekenler “Gadget Ekle” butonuna basmak olacaktır.
Karşımıza açılacak olan pencereden “E-posta ile takip et, Abonelik Bağlantıları” adlı iki seçenekten birini seçmeniz durumunda ziyaretçileri kendinize bağlama yolunda adım atmış bulunuyorsunuz.

Bu iki farklı seçeneğinde kendine göre farklılıkları bulunmaktadır. Bunlardan birincisi olan E-posta ile takip et gadgeti “Ziyaretçilerin, yayın gönderdiğinizde e-posta ile bilgilendirilmek üzere abone olmalarını kolaylaştırın”adlı bir açıklama ile karşımıza gelir iken ikinci olarak kullanabileceğimiz Abonelik Bağlantıları gadget’i ise “Okuyucularınızın popüler içerik takibi okuyucularla blogunuza abone olmasını sağlayın” adlı açıklamada bulunmaktadır. Temel olarak ikisinden pek farkı bulunmayan iki gadget’i de Blogunuza ekleyerek kullanıma başlayabilirsiniz.
Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu