Ad Code

Haber Teması Pennews V6.5.8 - Amp Uyumlu Wordpress Teması Full İndir

HABER DERGİ PENNEWS V6.5.8 - AMP WORDPRESS TEMASI
HABER DERGİ PENNEWS V6.5.8 - AMP WORDPRESS TEMASI

Web sitemizden gerçekten büyük fayda sağlayabilmeniz için web sitemizin performansını ve kullanılabilirliğini iyileştirmek istiyoruz. Daha da önemlisi, tüm içeriği ticari kullanım için değil, yalnızca test amacıyla yayınlıyoruz, bu nedenle paranız varsa, gerekli eklentiyi / temayı vb. Orijinal geliştiricinin web sitesinden satın almanızı şiddetle tavsiye ederiz. Herhangi bir temayı VEYA eklentiyi kendi sorumluluğunuzdadır kullanın! Dosyaları yalnızca test amaçlı profesyonel temalar, premium eklentiler ve diğer php betikleri sağlayan GPL Lisansı (GNU Genel Kamu Lisansı) koşulları altında paylaşıyoruz.

Ücretsiz PenNews v6.5.8'i İndirin - Haberler / Dergi / İş / Portföy / Landing AMP WordPress Teması 6.5.8

PenNews - Haberler / Dergi / İş / Portföy / Landing AMP WordPress Teması 6.5.8 - ThemeForest | PenNews v6.5.8 - Haberler / Dergi / İş / Portföy / Açılış AMP WordPress Teması 6.5.8 , PenciDesign adlı Envato'daki seçkin yazar tarafından tasarlanan ve geliştirilen en güçlü WordPress Temasıdır. PenNews Blogger WordPress Teması kesinlikle harika tasarımlarla sürükle ve bırak yaparak bu kadar kısa sürede kolayca yeni bir web sitesi / blog oluşturmanıza yardımcı olur.

Geliştiriciler ayrıca her müşteri için size harika bir destek ve dostça yardım getirdiler. PenNews WordPress Temasını her türlü amaç için kolayca kullanabilirsiniz - sevdiğiniz gibi şeyler yaratın.

PenNews WP Teması tamamen Google için onaylama şema biçimlendirmesine odaklanır ve Etiketler, Makaleler, Yazı Tarifi, Ekmek Kırıntıları, Gönderi İnceleme gibi tüm türleri tam olarak destekler ve tüm SEO eklentileriyle uyumludur.


Reactions

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu